Trondheim (og Norge!) har gjenåpnet - 5 ting jeg gleder meg til å gjøre

Trondheim (og Norge!) har gjenåpnet – 5 ting jeg gleder meg til å gjøre

Det er så deilig at byen vår har gjenåpnet og at veldig mye er tilbake som før. Hjemmekontor er endelig over for denne gang, og jeg har brukt mye tid sammens med familie. Derfor har det også vært litt lite blogging her. 😁

Her er 5 ting til jeg gleder meg til å gjøre ut året:

1. Dra på julekonsert og arrangementer

Føler kanskje det er litt tidlig å dra på julekonsert enda. Har sett på live streams de siste 2 årene. Nå gleder jeg meg til å få skikkelig god julestemning i desember ved å være med på julekonserter som Vår jul, og andre herlige arrangementer!

2. Stelle i stand familiesammenkomster

For å ta hensyn til andre i familien – spesielt de eldre – har vi holdt sammenkomster svært begrenset. Nå som de fleste av oss er vaksinert, og mine besteforeldre føler seg tryggere, ser jeg frem til at alle skal kunne møtes igjen for trivelige selskap.

3. Feste!

Ja, jeg er ikke imot å ta meg en liten en i helgene, men dette har vært særs vanskelig de siste årene, grunnet restriksjoner og stigma rundt å feste. Nå som ting har sluppet opp litt mer er det herlig å kunne møte venner på byen igjen (dog vi må nok begrense det litt, og fortsette å holde avstand, gitt oppblomstringen av smitte i Trondheim).

4. Bade i Pirbadet

Selv om Pirbadet lenge har vært åpent etter corona-nedstengingen, har jeg vært streng på å holde meg unna steder hvor det er mye folk. Hvor kjipt hadde det ikke vært å smitte familien sin, bare fordi man ville bade, liksom? Forrige uke var jeg for første gang i Pirbadet etter nedstengingen, og jaggu så morsomt det var! Blir nok mye av dette fremover.

5. Reise til utlandet!

Dette er nok det jeg gleder meg aller mest til. Jeg har allerede vært en tur i syden, og blir nok å bruke reisekofferten flittig fremover! 

Hva gleder du deg til å gjøre ut året? Send meg en melding da vel! Jeg vil gjerne høre om det for å få inspirasjon 😁